Koncert információk és plakát

Elkészült a Tom Jones koncert plakátja! Hamarosan bemutatjuk azokat a civil szervezeteket, amelyek munkáját a koncert bevételéből támogatni szeretnénk.

Sokat gondolkoztunk rajta, milyen célokat szeretnék a rendelkezésünkre álló szerény eszközökkel segíteni. Végül két célt is kitűztünk magunk elé, ezért egy korábban kiválasztott alapítvány mellett egy másikat is támogatunk. Egyfelől szeretnénk támogatni a várost és annak fejlesztését, ezért az önkormányzattal karöltve egy olyan alapítvány kapja a bevétel egy részét, aminek egyik fontos célja a kultúra, a történelmi ismeretek és az idegenforgalom fejlesztése az internáló tábor területének hasznosításával, de szeretnénk támogatni a kistarcsai gyerekeket, fiatalokat  is ezért 4 alapítványból választhat egyet a közönség, ami ugyanakkora összeget kap majd.

Ezek az alapítványok a napokban mutatkoznak majd be, itt a weboldalon, és az érdeklődő helyiek a facebook-on szavazhatnak rájuk, a hivatalos facebook oldalunkon.

A koncert november 24-én 18 órakor kezdődik a kistarcsai Csigaházban. Jegyek elővételben már kaphatók, információ és jegyrendelés a +36 30 754-8080 -as telefonszámon. Érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket, mert a helyszínre csak az utolsó darabokat visszük magunkkal 🙂

Orban Gabor_3_4FB2

Írd meg a véleményed

Az alábbi HTML tagokat használhatod a hozzászólásban: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>