Műsor szolgáltatás

Koncert, fellépésÉnekes műsor, koncert, fellépés, zeneszolgáltatás

Legyen szó céges rendezvényről, falunapról, fesztiválról, vagy akár esküvőről, lagziról, örömmel vállalom a zeneszolgáltatást, énekes műsort. Árak lentebb.

Kattints a megrendelő lapért!

A műsorral maximálisan elégedettek voltunk, igazi buli hangulatot varázsolt. Még nem tudjuk, hogy jövőre mikor lesz bálunk, de számítunk a közreműködésére. Köszönjük, hogy fellépésével támogatta Alapítványunkat, amely így jelentős összeggel gazdagodott.(Hudu Mariann, igazgató)

Sokéves tapasztalattal, szólóban, vagy duett partneremmel, retro DJ szolgáltatással egybekötve is adunk 1 órás, 2 órás, vagy akár egész estés műsort.
Az oldal statisztikái szerint sokan érkeztek erre az oldalra azért, mert arra vagytok kíváncsiak, mennyibe kerül egy esküvői zenekar, ezért körüljártam a témát ebben a blog bejegyzésben.

Foglald le az esküvőtök időpontját!

Repertoárunkon magyar és külföldi pop-rock slágerek, musical és operett dalok szerepelnek.  Számtalan fellépésen túl, példaként had soroljak fel néhány jellemző lehetőséget:

  • Időutazás Tom Jones legjobb dalaival 1968-tól napjainkig (1,5 órás koncert)
  • Fly Me To The Moon – Sinatra Est a swing aranykorából (1 órás koncert)
  • Retro Disco – a 80-as 90-es évek legnagyobb slágereivel
  • Te rongyos élet! – operett dalok, duettek
  • Zenés színpad! – részletek a legismertebb musical-ekből
  • Rock & Roll party – Elvis, Hungária és a többiek
  • Top Hits – többek között Adele, Bruno Mars, Michael Bublé, Meghan Trainor, Robbie Williams dalai

Koncert, fellépés

(…) a közönség magáért beszélt. (…) Magabiztos előadás, magabiztos hangképzés. Teljesen tisztában vagy a szakmai oldalával úgy zeneileg, úgy lelkileg, szellemileg, hangilag, mindenhogy készen vagy a színpadra. Sok sikert kívánunk neked!(Csík Sándor, énekes, a Megasztár énektanára)

Énekeltünk már céges buliban, megnyitó ünnepségen, meglepetés szerenádon, eljegyzésen, esküvőn, születésnapon, szilveszteri buliban, banketten, alapítványi bálon, nyugdíjas klubban, falunapon, állami ünnepségen, városavatón, jótékonysági esten, sőt, lóháton is. 🙂

Igen, szeretnék egy jó bulit!
(Megrendelés)

Kérdezhetek?

Kérek hírlevelet!