Jegyrendelés

Gábor_TomJones_montázs_szöveges2

Delilah – Tom Jones dalok Kistarcsán

2013. november 24-én jól ismert dallamok csendülnek fel a kistarcsai “Csigaházban”. Ezen az estén egy legendás előadó legnagyobb slágereit énekli a sajtó által csak “kistarcsai Tom Jones“-ként emlegetett Orbán Gábor.

A dalokat 1965-től 2008-ig válogatta össze a fiatal énekes, így a régi nagy slágerek (Delilah, What’s New Pussycat, Help Yourself) mellett modern dalok (Sexbomb, Kiss) is lesznek terítéken.

Gábor mellett két figyelemre méltó hölgy is énekel majd. Kózol Fruzsina – a Hétköznapi Broadway Hősök musical társulat tagja – egyben az est háziasszonyi teendőit is ellátja majd, a sztárvendég pedig a Napszínház egykori színésznője, az elmúlt években énekesként, tanárként és rendezőként dolgozó, bizsergető hangú Szmatana Andrea lesz.

A koncert bevételének kétharmadát helyi civil szervezetek, alapítványok támogatására fordítják, így a közönség nem csak jól szórakozhat, de egyben segíthet is.

További információk Gábor facebook oldalán, és a koncert esemény oldalán.

Delilah - A hűtlen asszony

Tom Jones legismertebb dalai Orbán Gábor tolmácsolásában

IGEN, jegyet szeretnék rendelni a Kistarcsán, 2013. november 24-én, vasárnap 18:00 órakor kezdődő jótékonysági koncertre.

Név (kötelező)

Email (kötelező)

Jegyek száma (kötelező)

Fizetési mód
 Átutalás Készpénz

Telefonszám

Megjegyzés

A rendelés beküldése után kollégánk a megadott elérhetőségeken felveszi önnel a kapcsolatot.